Vanaf dinsdag 1 december verwelkomen we jou graag opnieuw in onze winkel!

We hebben er lang naar uitgekeken en op 1 december is het eindelijk zover! We mogen onze deuren opnieuw openen en jou verwelkomen voor een unieke shopbeleving of een pasbeurt in onze intieme bruidsboetiek, want ondanks alles blijven we heel positief vooruitkijken.

We hebben jou heel hard gemist en kunnen niet wachten om samen met jou op zoek te gaan naar de perfecte outfit met eerlijk advies op vlak van stijlen, kleuren en combinaties. We hebben nog een heel ruim en exclusief aanbod herfst- en winteroutfits van jouw favoriete merken. Er zit ongetwijfeld een perfecte match tussen!

Wie liever nog niet langskomt in de winkel, kan ook nog steeds een bestelling plaatsen en deze afhalen.

Bij een aankoop vanaf 250€ uit onze casual chic collecties (zowel in de winkel als online) trakteren we jou tot en met eind december op onze prachtige geschenkbon ter waarde van 50€. Hét ideale eindejaarsgeschenkje voor een geliefde of een mooie korting op je volgende aankoop.

Blijf onze social media kanalen zeker volgen voor dagelijkse nieuwe inspiratie.

Naast onze gekende kwalitatieve en hyperpersoonlijke service volledig op jouw maat blijft de gezondheid en veiligheid van jou en onze medewerkers uiteraard onze allerhoogste prioriteit.

Om een maximale veiligheid te kunnen garanderen, werken we de komende periode liefst op afspraak. Dit zorgt enerzijds voor een goede spreiding én geeft ons anderzijds de gelegenheid om jouw shopervaring naar een nog hoger niveau te tillen. Een afspraak maken kan via 02/569.20.93 of via het formulier hier. We koppelen heel snel naar je terug!

Wij kijken er in ieder geval naar uit om jou gezond en wel terug te zien en zijn jou heel dankbaar dat je ons bent trouw gebleven gedurende deze extra uitdagende maanden. Heel graag tot binnenkort! 

Wij blijven bereikbaar op 02/569.20.93, via info@modernafashion.be of indien gewenst via virtuele assistentie voor al jullie vragen.   

Scroll naar boven