Tevreden Moderna-bruiden aan het woord

Sinds 1958 zetten wij ons met hart en ziel in om voor elke aanstaande bruid de perfecte droomjurk te vinden. Hierbij houden wij rekening met de natuurlijke schoonheid, eigen persoonlijkheid en unieke uitstraling van de bruid.

Wij proberen steeds een goed gevoel over te brengen. In onze intieme en gezellige bruidsboetiek staat elke bruid dan ook centraal. Naast persoonlijk stijladvies geven wij ook aan wat de beste pasvorm is voor het lichaam. En een perfect fit daar gaan wij volop voor: in ons eigen naaiatelier werken wij de jurk helemaal op jouw maat af.

Voor Moderna en ons gedreven team is niets te veel… én daarvoor laten wij graag onze tevreden klanten aan het woord!

Wil jij ook je mooiste trouwfoto’s met ons en toekomstige bruiden delen?

"Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het mee helpen zoeken naar mijn droomjurk en alle steun en het luisterend oor dat jullie hadden wanneer ons eerste geplande huwelijk in 2020 niet kon doorgaan wegens de corona-maatregelen. Mijn prachtige jurk moest nog even opgeborgen worden… Maar door jullie fantastische service, beleefde ik na 3 jaar wachten toch opnieuw het magische gevoel nog eens om opnieuw mijn jurk in de winkel te mogen komen passen, werd er gekeken of er nog kleine aanpassingen moesten gebeuren en mocht ik opnieuw een laatste pas beleven vlak voor onze trouwdag. Jullie zijn fantastisch! Bedankt voor alles! ”

- Emely

Fotograaf: Jess Photography

"Bedankt voor de goede zorgen en de perfecte aflevering van mijn droomjurk. De complimenten waren talrijk en ik voelde mij de hele dag zoals "a million bucks"!  Zeker toen mijn aanstaande "Oh my God" riep toen hij mij te zien kreeg. Haar en make up door de geweldige Dana Blox!”

- Vicky

Fotograaf: Kirsten Van der Haegen Photography

"Nog eens bedankt voor de ontzettend mooie jurk!”

- Jana

Fotograaf: Sissy Segers Photography

"Bedankt voor de topservice!”

- Sabrina

Fotograaf: Catherine Misselyn

blije-bruid_evelien-&-tim

"Dankjewel voor de fantastische begeleiding bij de keuze van mijn droomtrouwkleed. Jullie namen de tijd om samen op zoek te gaan naar het perfecte kleed en gaven steeds eerlijke feedback wat ik enorm geapprecieerd heb! Jullie lieve woorden, tips en geruststellende woorden tijdens de pasbeurten nadien deden heel veel deugd! Een extra dankjewel aan Marleen om met haar gouden handen een rok top kleed om te toveren naar een trouwkleed uit één stuk. Ik kan toekomstige bruiden alleen maar aanraden om bij jullie hun droomkleed te komen kiezen! Bedankt om me te doen stralen op onze speciale dag.
Lieve groetjes, Tiem, Evelien en Nore”

- Evelien

Fotograaf: Arne De Corte

"Nogmaals bedankt voor het helpen uitzoeken van mijn droomjurk en ons steeds heel vriendelijk te ontvangen!”

- Sara

Fotograaf: Alicia's Wonderpictures

"Bedankt voor alles.”

- Astrid

Fotograaf: Marschie Photography

“Beste team, bedankt voor jullie kennis, expertise, en goede hulp! We hebben genoten van onze dag.

Bedankt!”

- Amy

Fotograaf: Speaking Trough Silence Photography (Dieter Decuypere)

“Ik kwam als klein meisje al voorbij jullie winkel gereden bij mijn ouders in de auto - starend naar al die mooie trouwkleedjes en dat geheimzinnig verdiepje, later nam m’n mama me mee om suitekledij te kopen voor de trouwen van onze familieleden en in het jaar voor ze overleed kwamen we samen bij jullie nog een kleedje kopen voor de trouw van mijn broer. Uit dat kleedje heb ik trouwens een topje laten maken voor mijn dochter voor onze trouw, zo was mijn mama er naar mijn gevoel toch een beetje bij.
Het was dan ook met gemengde gevoelens dat ik bij jullie over de drempel kwam stappen in de zoektocht naar mijn eigen trouwkleed. Al ben ik zo blij dat ik het gedaan heb, want het was meteen liefde op het eerste zicht met dit prachtige kleed, direct koekenbak en het zat meteen als gegoten.
Bedankt dus voor de service en een speciale dikke dikke chapeau voor jullie oh zo lieve naaister die me op de parking nog een dikke knuffel gaf.”

- Liesbeth

Fotograaf: bcphotography & alexiasablon

"Ik heb de hele dag ontzettend genoten van het dragen van mijn kleed van Modeca. Heel veel complimenten en verwondering heb ik gekregen. De simpele voorkant met de gedetailleerde achterkant waren de perfecte match voor mij!
Jullie service was top, van het uitkiezen tot het passen. Heel erg bedankt! Ik geniet met de foto's nog heel lang na!"

- Isabelle

Fotograaf: Rj Fotografie

laetitia_2
laetitia_1

"Ik wil jullie nog eens heel erg bedanken voor al jullie hulp bij het zoeken naar mijn trouwkleed. Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik me goed voelde en straalde op deze mooie dag! Bij elke pasbeurt stonden jullie klaar en waren behulpzaam en vriendelijk. Iedereen vond mijn jurk mooi en stijlvol. Bedankt! "

- Laetitia

Fotograaf: Nele De Saeger Photography

"We waren zeer blij met onze outfits en kregen veel complimentjes."

- Karen

"Bedankt!"

- Kim

Fotograaf: Studioleau (Liselotte)

"Iedereen vond mijn jurk prachtig. Het was een stralend weekend waar we volop van genoten hebben.

Bedankt voor de service!"

- Sarah

Fotograaf: SVV Photography (Stef Van Vaerenbergh)

"Via deze weg wil ik jullie allemaal nog eens bedanken voor het mooie werk aan mijn trouwjurk, we hebben enorm genoten van onze dag!"

- Inge

Fotograaf: Sissy Segers

"Het was een prachtige dag, mede dankzij jullie hulp. Het was een prachtige jurk!
Bedankt!"

- Lyn

Fotograaf: Vergauwe

"Dankjewel om ervoor te zorgen dat ik kon stralen die dag! Top service, top kleed, ik had mij mijn jurk niet beter kunnen voorstellen!  Ook dankjewel aan Birgit en haar team, van de dames in de winkel voor het advies tot de naaisters achter de schermen! De jurk was precies op mijn lijf gemaakt, echt top!"

- Conny Tielemans

Fotograaf: Yves Nevens

"Dikke merci om ervoor te zorgen dat ik kon straaaaaalen die dag! Top service, top kleed, wij hadden mij niet beter kunnen voorstellen! De blik van mijn man spreekt voor zich! Ook dikke dankjewel aan het team, van de dames in de winkel voor het advies tot de naaisters achter de schermen! Het was geen evidentie maar de jurk was precies op mijn lijf gemaakt, echt top!"

- Evy

Fotograaf: Stefan Matthijssens

"Ik wil jullie via deze weg nogmaals bedanken voor jullie hulp in het uitkiezen van mijn trouwkleed. Mijn huwelijk was een echte droom die uitkwam. Mijn lieve man vond me ó zo prachtig. Iedereen vond het kleed ongelooflijk mooi, uniek en op mijn lijf geschreven. Mijn pasbeurten bij jullie waren altijd zo aangenaam. Nogmaals bedankt hiervoor!"

- Jasmine Cambier

"Bedankt om mijn mooiste dag nog mooier te maken."

- Svea

Fotograaf: Liselore Stap

"Wat een persoonlijke service bij Moderna. Vanaf het moment dat je binnenkomt totdat je met je kleed buiten wandelt was het een heel warme en eerlijke ervaring. Persoonlijk was ik best onzeker met mijn lichte huid of ik wel het kleed zou vinden waar al die emoties aan te pas kwamen. Maar als ik minutenlang bleef staren naar mezelf in de spiegel wist ik dat ik hem had gevonden. Dit was me niet gelukt zonder jullie advies en mee te zoeken naar wat echt bij mij past. Met de retouches aan de split werd ervoor gezorgd dat ik geen enkele onzekerheid meer had in mijn kleed. Een hele grote dankjewel aan jullie team!"

- Dorien

Fotograaf: Lux Visual Storytellers

"Ik wil jullie graag bedanken voor jullie fantastische ondersteuning bij het kiezen en aanpassen van mijn trouwkleed.
Vanaf het eerste moment maakten jullie er met jullie enthousiasme en warm onthaal een bijzonder leuke ervaring van. Bedankt, Melissa!
Met jullie expertise vonden jullie voor elk probleem wel een oplossing. Dankjewel voor al jullie extra werk (ook last minute) om mijn kleed helemaal perfect te laten aansluiten. Super bedankt Marleen en je team!
Dankzij jullie mocht ik echt stralen op onze grote dag!"

- Orélie Haegeman

Fotograaf: Lux Visual Storytellers

"Hartelijk dank om me bij te staan in het vinden van mijn prachtige trouwjurk. Jullie zijn toppers met de nodige deskundigheid en ervaring. Moderna was mijn eerste, maar ook meteen mijn laatste bezoek, het was er namelijk bonk op. Ons Italiaans trouwfeest was een schot in de roos!"

- Ellen Van den Broucke

Fotograaf: Giacomo Barbarossa

"Bedankt voor
Jullie expertise
Jullie advies
Jullie geduld
...
Bedankt om onze mooiste dag nog mooier te maken!"

- Alexandra Van Hecke

Fotograaf: Steven Suttergrafics

"Bij deze laat ik jullie weten dat onze dag ondanks de regen alsnog prachtig was!
Nogmaals supermerci aan de dame van het naaiatelier die mijn jurk mee naar huis heeft genomen en ervoor zorgde dat ik een volledig nieuwe onderrok had voor mijn trouwkleed. Je was mijn redder in nood."

- Els Cooreman

Fotograaf: Shawn Maegerman (Framable Pixels)

"Ik wil jullie nog eens bedanken voor de hulp bij het uitzoeken van mijn trouwkleed voor onze grote dag. Jullie luisterden goed naar wat ik zocht en bekeken ook wat er bij me zou passen. Jullie stelden me gerust bij het passen van verschillende jurken en eigenlijk voelde ik me in elke jurk die jullie me lieten passen goed.
Ook toen ik die ene jurk vond, maar toch nog onzeker was over een klein detail, lieten jullie dit aanpassen. Niets was teveel gevraagd! Bedankt!"

- Hannah Van den Broeck

Fotograaf: Hanne Reyners Fotografie

linseyrosesbeautyfarm

"De jurk die ik heb gekozen, was de allereerste jurk die ik bij jullie heb gepast (en eigenlijk de eerste jurk die ik ooit heb aangehad). Het passen verliep vlotjes en ik had mijn jurk ruim op tijd. Bedankt voor de superleuke ervaring!"

- Laura De Ryck

Fotograaf: Love Motion

"Bedankt voor mijn prachtige jurk op onze prachtige dag!"

- Céline Pletinckx

Fotograaf: RJ Fotografie

Karen2
Karen

"Zeer vriendelijke bediening, niets was teveel, ik voelde mij heel fel op mijn gemak. Ik vond mijn droomjurk en kreeg heel veel complimentjes erover!
Topteam bij Moderna"

- Karen Demarsin

Fotograaf: Farid Khetouta

"Moderna was de eerste winkel die ik binnenstapte voor mijn trouwkleed en ook de laatste. Ik voelde mij onmiddellijk op mijn gemak bij verkoopster Yannic. Al het personeel is er super vriendelijk. Er werd geluisterd naar mijn wensen. Wanneer ik mijn kleed aan had, voelde ik mij onmiddellijk een prinses. Ik kreeg vele complimenten over mijn kleed. Bedankt voor alles!
Een 'BLIJE' bruid xxx"

- Dorien Coppens

Fotograaf: Dieter van Mijntrouwfoto.be

"Alvast bedankt voor de mooie jurk!"

- Delphine Van Damme

Fotograaf: Anne De Geyter fotografie

"Ik was zeer blij en heb vele complimenten gekregen. Ik wou geen traditioneel kleed en jullie hebben me ook daarbij super goed geholpen! Nogmaals dank om me, op de korte tijd die ik jullie gaf, zo goed te begeleiden!"

- Sarah Smeesters

Fotograaf: Laure Van Droogenbroeck (foto.laure)

"Ik kocht mijn kleed bij jullie vorig jaar. Hierbij enkele foto's van onze prachtige trouwdag..."

- Jennifer Tytgat

Fotograaf: Dieter van Mijntrouwfoto.be

"Graag wil ik jullie onze gemeentelijke trouwdag delen. Ik heb namelijk het rode kleed van Rosa Clara bij jullie gekocht. Het was een topdag, maar allemaal dankzij jullie vriendelijke service en gastvrijheid. Bedankt voor wie jullie zijn, jullie laten de bruidjes stralen!"

- Emmeline Cubillo De graeve

Fotograaf: Mieke Engelbos

Ellen
juiste-formaat

"Nog steeds zo verliefd op mijn kleed... Bedankt!"

- Ellen De Boitselier

Fotograaf: Katy Goelen

Dank je wel voor alle hulp & liefde die in mijn trouwkleed werden verwerkt! Het was een geweldige dag vol mooie complimenten…

- Karen

Fotograaf: Steve Dinneweth

Bedankt voor mijn prachtige jurk. En bedankt voor jullie geduld, klantvriendelijkheid en topservice!

- Deborah Van Gaver

Fotograaf: Hilde Lenaerts

Bedankt voor de fijne samenwerking!
Het was een unieke ervaring in een geweldige bruidsjurk die perfect voor me was.

- Kirsten De Clerck

Fotograaf: Jeroen Vranckaert

image006
image007

Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie service.
 Zeker dank aan Birgit voor de hulp bij het kiezen van mijn jurk in coronatijden!
Ons huwelijk in Frankrijk was precies een sprookje.

- Maïté Dewolf

Fotograaf: Jeremie Hkb

Bedankt om mee te werken aan één van de mooiste dagen van ons leven.

- Kelly Gisnand

"Dag Marleen, Dag Yannic,

Ik wil jullie allebei bedanken om deel uit te maken van de bijzondere dag. Ik kreeg zoveel complimentjes dat het moeilijk was om niet af en toe eens te blozen. Wat een heerlijke dag, wat een heerlijke jurk.

Bedankt."

Fotograaf: Studio Coup De Foudre

"Zeer aangenaam verrast!
Ik werd steeds zeer hartelijk ontvangen. Bij elke afspraak was iedereen uitermate vriendelijk.
Er werd ook direct een hele goeie inschatting gemaakt van welk type kleed wel iets voor mij zou zijn. Ook elke aanpassing werd met de grootste zorg uitgevoerd. Dikke pluim voor het hele team!"

- Leen Adams

Fotograaf: Georges Vandezande

"Nog eens enorm bedanken voor alle hulp bij de zoektocht naar DE jurk voor mij. Het was een geweldige ervaring en als er nog sjieke feesten voorbij komen, kom ik zeker nog eens langs bij jullie."

- Inge Keymolen

Fotograaf: Studio Felix

"Het was echt een prachtige dag, ik heb zo hard genoten!"

- Sarah Bodson

Fotograaf: Hannelore Haemers

"Desondanks deze tijden hadden wij een prachtige dag! Bedankt voor alle hulp, ik straalde in mijn kleed."

- Ruth De Oliveira Silva

Fotograaf: William Linthout

"Lieve mensen daar bij Moderna,
Via deze weg wil ik jullie allemaal nogmaals bedanken voor jullie geweldige service en vakmanschap! Ik was zooo verliefd op mijn kleed en ben het nog steeds als ik de foto's terug zie... "

- Natasja

Fotograaf: BRMpix

"Jullie topteam hielp mij aan een prachtig kleed, waar ik heel veel complimenten over gekregen heb. Bedankt!"

- Jolien Vandemenschbrugge

Trouwdatum: 18/07/2020 | Fotograaf: SVD photography

"Ik heb heel veel complimenten ontvangen over het trouwkleed, het was echt perfect! Nog eens bedankt voor jullie vriendelijkheid en goede service."

- Liesa Harnie

Fotograaf: Sophie Degroote Photography

127189392_375375730413575_366973679730753859_n

"Wij hebben ondanks het coronavirus ontzettend genoten van ons dagje op 26/9. Nogmaals dank voor de geweldige service"

- Taike Vleminckx

Fotograaf: Lies Praet

Wedding Inge & Geert

"Langs deze weg willen wij jullie hartelijk bedanken voor jullie goede zorgen, jullie raad, maar vooral jullie ontvangst, jullie vriendelijkheid & hulpvaardigheid. Wij hebben enorm van onze dag genoten!"

- Inge Lasuy

Fotograaf: Inekespictures

Mieke Heyvaert

"Pas getrouwd en enkel complimenten mogen ontvangen over mijn kleed.
Gewoonweg prachtig!  De bediening super vriendelijk en de afwerking van mijn kleed was perfect! Ik beveel Moderna iedereen aan! Bedankt!"

- Mieke Heyvaert

Laat je in onze bruidswinkel verwennen

Heb jij jouw ja-woord gegeven en zou je graag eens in het stralend middelpunt van de belangstelling willen staan in de intiemste bruidswinkel van België? Vraag dan snel jouw persoonlijke pasafspraak aan. Onze bruidsconsulenten zorgen voor een onvergetelijke ervaring en gaan samen met jou op zoek naar jouw ultieme droomjurk!

Scroll naar boven