Marylise staat voor schoonheid in al zijn eenvoud

Het op en top Belgische merk Marylise is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van uiterst kwalitatieve bruidsjurken. De mooie stijl van hun jurken met de nadruk op de belijning herken je meteen. Het merk staat voor een zuivere snit met een hedendaags design. Elke trouwjurk is bovendien uniek en gemaakt van de fijnste stoffen.

Marylise is populair bij bruiden over heel de wereld. Het geheim van dit succes is de balans tussen minimalisme, vrouwelijkheid en subtiele elementen. In elke collectie keert dit als een rode draad terug, steeds weer op een andere manier.

De jurken worden ontworpen door een eigen creatief team van designers met een subtiel oog voor details. Ze laten hun gevoel spreken en denken in schoonheid en originaliteit.

Vestig alle aandacht op jou

De bruidsjurken van Marylise spreken bruiden aan die van een stijlvolle en eenvoudige jurk houden. In de collectie vind je zowel lange als korte trouwjurken met een halter, V-hals of stijlvolle kraag. De eenvoud benadrukt de belijning van de jurk en zorgt ervoor dat de aandacht niet naar één aspect van de jurk gaat. Juist door elementen weg te laten komen de lijn en de stoffen in de jurk op een natuurlijke en elegante manier naar voren. Zo blijft alle aandacht helemaal op jou gericht en ben jij het stralend middelpunt.

Ontdek de nieuwste collectie van Marylise

Ontdek de elegantie van Marylise trouwjurken

De prachtige trouwjurken van Marylise zorgen ervoor dat je als bruid sprankelt van geluk. Zo zie je er op je best uit op de grote dag. Wil je graag een Marylise trouwjurk passen? Maak dan snel een afspraak met een van onze consulentes. Wij adviseren je graag en zorgen ervoor dat je droomjurk helemaal op jouw maat gemaakt wordt. Neem contact met ons op en kom langs in onze winkel te Dilbeek.

ONTDEK AL ONZE MERKEN

Scroll naar boven