Straal van geluk in een stijlvolle jurk van Modeca

Modeca is een bruidsmodemerk van Nederlandse bodem. De klassieke belijning en de moderne details maken deze trouwjurk geschikt voor liefhebbers van een klassieke jurk met een eigentijdse touch. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit. Modeca trouwjurken zijn stuk voor stuk vrouwelijk, maar vooral uitermate stijlvol en elegant.

Het merk begon in 1946 als winkeltje waar je kant, linten en knoopjes kon kopen. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een grote naam in de bruidsmodewereld en worden hun jurken in bijna 50 verschillende landen verkocht.

Ze ontwerpen elk jaar een frisse, modieuze collectie, die de moderne bruid erg aanspreekt. Je merkt dat de ontwerper zich heeft laten inspireren door het klassiek ballet en de geschiedenis van mode.

Exclusief en klassiek met prachtige details

Modeca trouwjurken hebben vaak een klassieke A-lijn en zijn bezet met subtiele kristallen. Door weinig contrasterende kleuren te gebruiken gaat alle aandacht naar het bijzondere lijnenspel. De prachtige details komen op een subtiele manier tot hun recht en zijn nooit overmatig aanwezig. De jurken zijn daardoor altijd prachtig in balans. Wie voor Modeca kiest, kiest voor een bruidsjurk met een perfecte pasvorm en een stijl die meteen goed aanvoelt. Zo weet je zeker dat je op jouw dag straalt van geluk.

Ontdek de nieuwste collectie van Modeca

Kom langs en pas verschillende Modeca trouwjurken

Ben je gevallen voor de stijl van Modeca? Dan wordt het tijd om zelf te ervaren hoe je eruitziet in een trouwkleed van dit merk. Maak snel een afspraak en kom langs in onze winkel. Zo krijg je de kans om verschillende jurken te proberen die je aanspreken. Je vindt bij ons gegarandeerd de trouwjurk die bij jouw stijl past. Onze ervaren naaisters werken de jurk vervolgens perfect op jouw maat af. Indien gewenst maken we je look compleet met bijpassende schoenen en sieraden.

ONTDEK AL ONZE MERKEN

Scroll naar boven