Elegantie ten top met een Pronovias trouwjurk

Ben je op zoek naar een elegante bruidsjurk die je vrouwelijke vormen benadrukt? Een klassieke jurk van de hoogste kwaliteit? Ga dan voor een Pronovias trouwjurk. Dit Spaanse merk is de absolute trendsetter als het om trouwjurken gaat en wordt wereldwijd gevolgd. Bekende ontwerpers zoals Elie Saab en Manual Mota hebben zich verbonden aan dit moderne atelier en ontwerpen al jaren de mooiste bruidsjurken.

Pronovias werd opgericht in 1922 als een familiebedrijf dat luxueuze stoffen en borduurwerken verkocht in het hart van Barcelona. Vanaf het moment dat ze trouwjurken begon te maken in 1964, steeg de bekendheid enorm snel.

Vandaag de dag is het een van de toonaangevende merken op gebied van trouw- en feestjurken. Eigen aan dit merk is de moderne stijl, perfecte pasvorm en het gebruik van enkel de beste stoffen en borduurwerken.

Stijlvol design met internationale allure

De presentatie van hun jaarlijkse collectie is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal event. De modeshows trekken honderden journalisten uit de hele wereld. De collecties van het Spaanse merk zijn groot, gevarieerd en worden ondertussen verkocht in meer dan 75 landen. De ontwerpen worden handgemaakt in Spanje met alleen de hoogste kwaliteit aan materialen en met perfectie tot in de puntjes.

Ontdek de nieuwste collectie van Pronovias

Kom langs en pas een Pronovias trouwjurk

Is Pronovias het merk waar jij in gaat trouwen? Eigenlijk kan je daar pas antwoord op geven als je bent komen passen. Daarom nodigen we je graag uit in onze winkel in Schepdaal. Wij hebben altijd meerdere jurken van dit merk op voorraad. Zo vind je zeker de trouwjurk die bij je past. We geven je daarbij graag advies op het gebied van styling, accessoires en andere zaken. Om je zo goed mogelijk te helpen, maken we graag wat tijd voor je vrij. Maak snel een afspraak en laat je verrassen door deze prachtige collectie trouwjurken.

ONTDEK AL ONZE MERKEN

Scroll naar boven