Zeg ja tegen een Randy Fenoli trouwjurk

Randy Fenoli is een grote naam binnen de bruidsmode wereld. Hij is dé ster van het programma Say Yes to the Dress. Met zijn hulp vinden de bruiden in deze serie feilloos hun droomjurk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij een eigen bruidscollectie heeft ontworpen. Voor elke bruid de geschikte droomjurk is zijn persoonlijke missie. Zijn collectie bevat dan ook unieke bruidsjurken in verschillende stijlen.

De collectie die Randy Fenoli ontworpen heeft bevat unieke details die we normaal alleen zien bij couture merken. Zo vind je jurken met luxe bewerkingen, delicate stoffen en kantsoorten, flatterende silhouetten en perfecte pasvormen. Bij het design is gedacht aan de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het verhaal achter Randy Fenoli

Randy Fenoli heeft van kleins af aan al een grote passie voor mode. Hij was 9 jaar oud toen hij begon met het ontwerpen van zijn eigen (bruids)jurken. Het was dan ook geen grote verrassing dat hij zich op latere leeftijd inschreef voor het prestigieuze ‘Fashion Institute of Technology’ in New York. Hier won hij meerdere prijzen, onder andere voor het beste ontwerp van een trouwjurk.

Elegante ruches en kanten details

De trouwjurken van Randy Fenoli zijn divers. Ze weerspiegelen veel verschillende stijlen, van klassiek tot sensueel en van schattig tot uitdagend. In de collectie tref je prinsessenjurken, maar ook zeemeermin bruidsjurken aan. Verder heeft hij een zwak voor sierlijke vormen, afgewerkt met kant. Wat je ook zoekt, in de collectie van Randy Fenoli Bridal vind je zeker een droomjurk die bij je past.

Ontdek de nieuwste collectie van Randy Fenoli

Maak een afspraak bij ons in de winkel

Kan je niet wachten om te trouwen in een bruidsjurk van Randy Fenoli? Neem snel contact met ons op en maak een afspraak in onze winkel in Dilbeek om zijn trouwjurken bij ons te komen passen.

ONTDEK AL ONZE MERKEN

Scroll naar boven