Stockverkoop bruidsjurken en nieuwe collecties 2021

Om plaats te maken voor de nieuwe collecties 2021 die volop geleverd worden, verkopen wij een selectie van onze bruidsjurken in stock aan zeer interessante kortingen tot -50% (ruime keuze van 500€ tot 995€). Dé ideale gelegenheid om in alle rust jouw droomdag tot in de puntjes voor te bereiden en samen met jouw bubbel de allermooiste bruidsjurken uit zowel vroegere als nieuwe collecties te komen ontdekken. Ook voor bruiden met een maatje meer hebben wij een heel mooi aanbod. Tijdig langskomen is de boodschap want de levertermijnen kunnen wegens corona wat meer tijd vragen.

Eens gekozen zorgen we dat de trouwjurk van je dromen helemaal bij jou past. Letterlijk! In ons eigen unieke atelier maken onze getalenteerde naaisters jouw gekozen bruidskleed perfect op maat. Ook voor advies op het gebied van styling, accessoires, haartooi, make-up en andere zaken kan je bij ons terecht zodat het totaalplaatje tot in de kleinste details klopt.

Maak snel jouw persoonlijke pasafspraak en say yes to the perfect dress in de intiemste bruidsboetiek van België!

Jullie veiligheid is onze prioriteit

Wij hebben er alles aan gedaan om jou in de veiligste omstandigheden te kunnen ontvangen ( mondmaskers, handgel, ontsmetting van de pasruimte na elke pasbeurt, gepaste kleedjes gaan in quarantaine gedurende 24u…) en zorgen ervoor dat je ondanks alle geldende maatregelen toch optimaal kan blijven genieten van een zo aangenaam mogelijk keuzemoment.


Volg onze nieuwe outfits van de week op de voet via FacebookInstagram en Pinterest.

Scroll naar boven