“Wanneer trouwkleed kopen”? Dat is de hamvraag!

27 augustus 2020
wanneer trouwkleed kopen

Behoor jij tot de goed georganiseerde bruiden en heb je een checklist opgesteld waar naast ‘wanneer trouwkleed kopen’ nog steeds geen deadline staat? Dan vraag je je misschien of wanneer je met deze ‘to do’ (wel een héle leuke natuurlijk!) best aan de slag gaat… Want een trouwfeest zonder trouwjurk, dat kan ab-so-luut niet, toch?!  …

“Wanneer trouwkleed kopen”? Dat is de hamvraag! Lees verder »

Je bruidsjurk bewaren: hoe doe je dat het best?

20 augustus 2020
Bruidsjurk bewaren teaser

Nu je onze blog hebt aangeklikt, mogen we je wellicht proficiat wensen als aanstaande of pasgetrouwde bruid. In normale tijden wordt de vraag “hoe bewaar ik nu het best mijn trouwjurk” meestal na het huwelijksfeest gesteld. Maar het zijn nu eenmaal bijzondere tijden… Want misschien zijn jouw trouwplannen door de coronacrisis voorlopig even opgeborgen? Heel …

Je bruidsjurk bewaren: hoe doe je dat het best? Lees verder »

Tips van Birgit

Birgit is het kloppende hart van Moderna. Ze kleedt al meer dan 30 jaar elke bruid piekfijn en tot in de kleinste details aan. Ze heeft een brede kennis en een onuitputtelijke passie voor bruidskledij en alles dat daarbij komt kijken.

Birgit luistert naar jouw wensen en voorkeuren en weet zo perfect welke stijl bij jou past. Ze houdt niet enkel rekening met jouw lichaamsbouw (lengte, pasvorm, …) maar ook met jouw persoonlijkheid.

Haar passie en kennis deelt ze dan ook heel graag met alle toekomstige bruidjes. Volg deze pagina op de voet en mis geen enkele tip van Birgit!

VIND JOUW DROOMJURK

Scroll naar boven