Vera Wang Bridal: Belgische Première

Hello bride to be,

Voor wie altijd al droomde van een designertrouwjurk… the time is now! Vera Wangontwerpster van de bruidsjurk van verschillende celebrities zoals Alicia Keys, Victoria Beckham, Kim Kardashian,… slaat de handen in elkaar met Pronovias. De mooiste stoffen en het fijnste handwerk waarvoor Vera Wang bekend staat, kan je dankzij deze samenwerking kopen aan een toegankelijke prijs, zonder dat je moet inleveren op de kwaliteit!

Wij zijn dan ook enorm fier om na de primeur van de Randy Fenoli bruidsjurken van enkele jaren terug, ook deze exclusieve collectie in première in België voor te stellen.

Gezien de huidige Corona-maatregelen is het dit jaar niet aangeraden om een fysieke modeshow te organiseren in onze intieme bruidsboetiek. Niettemin willen we jou toch de kans geven om kennis te maken met dit absolute topmerk. Wij verwelkomen jou van harte, maar wel op afspraak, op vrijdag 3, zaterdag 4, zondag 5 december en maandag 6 december tijdens ons uniek Vera Wang weekend!

  • vrijdag 3/12 & zaterdag 4/12: 10u – 18u
  • zondag 5/12: 13u tot 17u
  • maandag 6/12: 14u tot 18u

Ben jij een toekomstige bruid en wil je een trouwjurk die het toppunt van stijl, fashion en modebewustzijn uitstraalt? Maak dan snel jouw pasafspraak en wie weet schitter jij binnenkort als een echte celebrity in een jurk van de Vera Wang Bride collectie!


Volg onze nieuwe outfits van de week op de voet via FacebookInstagram en Pinterest.

Scroll naar boven