“Wanneer trouwkleed kopen”? Dat is de hamvraag!

Behoor jij tot de goed georganiseerde bruiden en heb je een checklist opgesteld waar naast ‘wanneer trouwkleed kopen’ nog steeds geen deadline staat? Dan vraag je je misschien of wanneer je met deze ‘to do’ (wel een héle leuke natuurlijk!) best aan de slag gaat… Want een trouwfeest zonder trouwjurk, dat kan ab-so-luut niet, toch?! 

Hou rekening met je trouwdatum

Na het huwelijksaanzoek én het bepalen van de huwelijksdatum, is het een goed idee om even snel om te rekenen wat het juiste moment is om op trouwjurkenjacht te gaan. Je hebt het alvast eens horen vallen bij vrienden of familie: “Je moet minstens 1 jaar op voorhand je trouwjurk uitkiezen”. 

Moeten is nogal veel gezegd. Het kan zeker geen kwaad om zo goed op voorhand al eens uit te kijken. Want misschien heb je wel jouw droomjurk gevonden en wil je die – koste wat kost – zo snel mogelijk in je bezit hebben? Ga er dan absoluut voor! Als je nog niet helemaal zeker bent van de jurk die je op je grote dag wil dragen, dan is ons advies om zeker 9 maanden voor je trouwdatum in actie te schieten! 

Wanneer trouwkleed kopen

Van het uitkiezen tot de laatste retouche

Ziezo! Daar heb je ons antwoord op de hamvraag ‘wanneer trouwkleed kopen’. Waarom net die tijdspanne uittrekken? Zo hebben wij voldoende tijd om samen met jou op zoek te gaan naar de perfecte jurk en deze tijdig te bestellen. We spelden de jurk nauwkeurig af op jouw lichaam en maten, we bespreken samen de eventuele extra wensen qua afwerking en plannen een volgende pasbeurt in. 

We gaan voor niets minder dan een bruidsjurk die je op het lijf gegoten zit. Jouw droomjurk is onze passie en wij streven naar het perfecte plaatje. Je kan dus met een gerust hart op Moderna en onze ervaren naaisters rekenen… tot de laatste retouche! 

Schrap ‘wanneer trouwkleed kopen’ snel van je to do en kies voor een Moderna trouwkleed

Kan je niet wachten om dé jurk uit te kiezen die van jou de meest gelukkige en stralende bruid maakt? Maak dan snel jouw persoonlijke pasafspraak en say yes to the perfect dress in de intiemste bruidsboetiek van België.

Scroll naar boven