Linea Raffaelli suitekledij

Straal van geluk met Linea Raffaelli suitekledij

Ben je te gast op een bruiloft of ben je op zoek naar kleding voor een ander stijlvol event? Met een outfit van Linea Raffaelli zal je altijd stralen. Dit Belgische modemerk en familiebedrijf is opgericht in 1952.

Net zoals bij de trouwjurken maken ze ook bij hun suitecollectie gebruik van verfijnde Spaanse en Italiaanse stoffen, die luchtig, luxueus en aangenaam zijn om te dragen. Comfort en een goede pasvorm zijn bij Linea Raffaelli suitekledij even belangrijk als de look van de jurken.

Linea Raffaelli streeft ernaar om elk ontwerp uniek te maken. Zo vind je naast kortere jurken ook een mooi assortiment aan luchtige, lange jurken. Een vernieuwende collectie met stijlvolle kleuren en materialen, die een elegant en fantasievol geheel vormen. Van ingetogen klassiek tot prikkelend modern. Steeds met de nodige aandacht voor klasse, elegantie én finesse. Zo vind je zeker de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Kwaliteit van Belgische bodem

Buiten trouwjurken en suitekledij maken ze ook een Casual Chique lijn voor dames. Linea Raffaelli combineert stijl, durf en creativiteit doorheen al hun collecties. Ideaal voor de vrouw die zich van haar meest elegante kant wil tonen.

Meer dan alleen kleding

Naast kledij heeft het modelabel sinds jaar en dag ook een speciale ontwerpafdeling voor schoenen en handtassen. Die collecties worden met oog voor detail en kwaliteit gemaakt bij Italiaanse partners en vormen een stijlvolle aanvulling op hun suitekledij.

Ontdek de nieuwste collectie van Linea Raffaelli

Ruime keuze aan Linea Raffaelli suitekledij

Wil je graag een Linea Raffaelli jurk passen? Maak dan een afspraak en kom langs in onze winkel. Met persoonlijk advies, een persoonlijke touch en gevoel voor elegantie helpen wij je graag de perfecte keuze te maken. Wij beschikken over een ruime keuze aan verschillende stijlen en jurken. Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

ONTDEK AL ONZE MERKEN

Scroll naar boven