Shoppen in stijl tot -50%

2021 wordt anders en beter! Wij wensen je van harte een gezond en voorspoedig Nieuwjaar! We starten het jaar alvast positief. Het Moderna-vaccin is intussen goedgekeurd en onze WINTERSOLDEN bieden na dit rare jaar een grote keuze van Europese en exclusieve casual collecties aan sterk verlaagde prijzen (tot – 50%!).

Wij begeleiden je graag persoonlijk met professioneel stijladvies volledig op jouw maat. Bij ons ga je gegarandeerd buiten met een stijlvolle outfit waar je nog heel lang geniet van zal hebben en die je op veel verschillende manieren kan combineren. Heb je jouw droomoutfit gevonden, maar is er een aanpassing nodig? Onze naaisters maken voor jou het plaatje compleet af in ons eigen atelier.

Wij kijken er vooral naar uit om jullie terug te zien! Met respect voor de geldende maatregelen doen wij er alles aan om jou een aangename shopbeleving in stijl te bezorgen, zodat jouw bezoek absoluut de moeite waard is.

Tot binnenkort,
Birgit

Wij blijven bereikbaar op 02/569.20.93, via info@modernafashion.be of indien gewenst via virtuele assistentie voor al jullie vragen.   

ONTDEK AL ONZE MERKEN

Scroll naar boven