Suitekledij die perfect past bij elke feestgelegenheid

Ben je uitgenodigd op een heuglijke gebeurtenis zoals een huwelijk, jubileum of andere feestelijke gelegenheid? Dan helpt Moderna jou bij het vinden van de perfecte outfit die helemaal bij je past. In onze ruime en veelzijdige collectie suitekledij vind je ongetwijfeld de jurk waarin jij je prachtig voelt.

Een collectie van zes exclusieve merken

Voor elke belangrijke feestgelegenheid biedt onze unieke suitekledij een gepaste outfit. In een selectie van zes topmerken en met ons advies op maat vindt elke vrouw de feest- of avondjurk die naadloos bij haar en de gelegenheid past.

De suitecollectie van Linea Raffaelli biedt naast kortere jurken ook een mooi assortiment aan luchtige, lange jurken. Deze collectie is voorzien van stijlvolle kleuren en materialen die een elegant en fantasievol geheel vormen. Ben je eerder op zoek naar een elegant broekpak of tijdloze avondjurk? Dan laten we je graag kennismaken met de prachtige collectie van A Ligné by Anne Belin.

Wil je jouw vrouwelijke kant extra benadrukken, kies dan voor een exclusieve jurk van Maria Lago. Heb je een voorkeur voor felle kleuren, opvallende details en sierlijke ruches? Met een Vera Mont jurk steel jij de show! Ben je fan van blote ruggen en verfijnde lijnen? Dan is het Spaanse merk Pronovias je op het lijf geschreven. Of zet je vrouwelijkheid op een elegante manier in de kijker met de romantische suitecollectie van Rosa Clara!

Samen creëren we de perfecte look

Voor welke stijl je ook kiest, ons professioneel team gaat voor niets minder dan de perfecte look! Wij geven jou stijladvies op maat en dat op basis van jouw figuur en voorkeuren. We denken daarbij ook aan de details zoals bijpassende schoenen of accessoires die je look helemaal compleet maken!

Kom onze suitekledij zelf ontdekken

Ben je benieuwd welke stijl van onze suitecollectie het best bij jou past? Maak een afspraak en kom jouw favoriete jurk of broekpak in alle rust en op je eigen tempo passen en ervaren. Heb je een specifieke vraag voor ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

ONTDEK AL ONZE MERKEN

Scroll naar boven