Wintersolden januari 2023

Wij blikken positief terug op het afgelopen jaar waarin we onze trouwe klanten weer mochten verwelkomen en ook vele nieuwe gezichten mochten leren kennen. Daarom willen we jullie allemaal bedanken voor een mooi en stralend 2022!

We wensen jullie een 2023 dat minstens even sprankelend is! Een jaar in goede gezondheid gevuld met liefde en geluk. En dat natuurlijk in prachtige outfits!

Tijdens de maand januari kan je bij Moderna genieten van fantastische kortingen tot wel 50% op onze casual en casual chic collecties van het winterseizoen.

Ook in het nieuwe jaar staan we helemaal voor je klaar met stijl-, kleur-, en maatadvies. Moet een kledingstuk op maat aangepast worden? Geen probleem! In ons eigen naaiatelier staan we met naald en draad klaar om jouw outfit tot in de puntjes af te werken.

Exclusieve preview nieuwe collecties

Benieuwd naar wat het nieuwe jaar te bieden heeft? Wil je alvast een vleugje lente aan je kleerkast toevoegen? Dat komt goed uit, want we hebben in primeur al een ruim en exclusief aanbod uit de nieuwe lente-collectie beschikbaar in de winkel. Met Italiaanse topmerken zoals Due Amanti, Luisa Spagnoli, Linea Raffaelli en Elisabetta Franchi is er voor ieder wat wils! Casual trendy of business classy? Aan jou de keuze!

Zien we jou binnenkort in de winkel?

Tot dan!

ONTDEK AL ONZE MERKEN

Scroll naar boven