Dé perfecte outfit voor elke gelegenheid

kleedje

Je hoeft niet zelf in het huwelijksbootje te stappen om in onze winkel te Schepdaal verwend te worden met prachtige jurken. Naast onze bruidsboetiek hebben wij ook een aparte afdeling met feestkleding voor dames en jonge vrouwen.

Hier bieden wij een ruime en unieke casual chic en suitecollectie aan. Zoek je een prachtige jurk om als bruidsmeisje te schitteren naast de bruid of wil je graag een stijlvolle outfit voor een bedrijfsreceptie of communiefeest? Wij hebben een feestelijke outfit voor elke gelegenheid!

SUITE

Ben je uitgenodigd op een heuglijke gebeurtenis zoals een huwelijk, jubileum of andere feestelijke gelegenheid? Dan helpt Moderna jou bij het vinden van de perfecte outfit die bij je past.

CASUAL (CHIC)

Zoek je een stijlvolle en trendy jurk of twinset waarmee je op elke gelegenheid straalt? In onze uitgebreide casual chic collectie van exclusieve merken vind je ongetwijfeld de perfecte outfit.

Vlinder

OVER MODERNA

Al meer dan 60 jaar is Moderna in de wijde regio van Schepdaal bekend voor haar bruids- en suitekledij. Als speciaalzaak in feestkleding voor dames en jonge vrouwen bieden wij een ruime en unieke casual chic en suitecollectie. Zo laten wij de eigen uitstraling van elke dame of jonge vrouw helemaal tot haar recht komen. En dat voor elke gelegenheid!

ONZE KLANTEN VERTELLEN...

"Super vriendelijke benadering, met liefde voor het vak en de mens"

- Peggy Lissens

"Birgit en haar medewerk(st)ers hebben een zeer professionele houding. Zij helpen en ondersteunen jou onder andere in de keuze van feest/suite kledij. Hierbij nemen zij een heel vriendelijke, open houding aan. Je merkt dat de klanten hier graag naartoe komen, daardoor is het wel eens druk in de winkel. De drukte doet echter niets tekort aan de service die Moderna je biedt. Ik ben hier uiterst respectvol onthaald op een drukke zaterdag en zou er zo weer binnenlopen voor de aangename ervaring. Ten harte beveel ik deze zaak aan."

- Marie Gaillard

"Serieuze zaak, nette bediening, vriendelijk onthaal, wat wil je meer? koffietje was erbij, ik ben tevreden klant!"

- Arlette Heyman

“Het was een leuke ervaring en vriendelijke mensen”

- Patricia Bellemans

“Zeer gedienstige verkoopster (Birgit), zou de benen van onder haar lijf lopen tot je het artikel hebt die je wenst.”

- Jacqueline VC

Scroll naar boven