Feestkleding dames en jonge vrouwen met zorg geselecteerd door Moderna

Al meer dan 60 jaar is Moderna in de wijde regio van Schepdaal bekend voor haar bruids- en suitekledij. Als speciaalzaak in feestkleding voor dames en jonge vrouwen bieden wij een ruime en unieke casual chic en suitecollectie. Zo laten wij de eigen uitstraling van elke dame of jonge vrouw helemaal tot haar recht komen. En dat voor elke gelegenheid!

Feestelijke outfits voor verschillende gelegenheden

Met onze zorgvuldig uitgekozen feestkleding spreken wij een heel groot publiek aan. Wij volgen de modetrends op de voet en willen een zo uitgebreid mogelijke collectie aanbieden. Van casual chic tot suitekledij met een trendy Joseph Ribkoff, sportieve Passioni, luxueuze Linea Raffaelli of klassieke Pronovias look.

Wij hebben een gepast cocktailkleedje, suitekleedje of casual kledingstuk voor elke stijl en gelegenheid. Of je nu op een communie- of lentefeest of een trouwfeest te gast bent. Je kan met Moderna rekenen op een exclusieve en unieke feestoutfit. Onze gekende service en zorg hoort daar natuurlijk steeds bij!

Wij maken het plaatje compleet

Een enthousiast en professioneel team van consulenten ontvangt je met open armen in onze winkel. Wij vinden het belangrijk dat elke klant zich goed voelt. Dat goed gevoel proberen we zo goed mogelijk over te brengen. Een heerlijk kopje koffie, een glaasje fris of bubbels kan dus niet ontbreken.

Maar ook in onze communicatie en service gaan wij tot het uiterste. We tonen wat wel of niet kan en geven stijl- en kleuradvies of zelfs make-up advies. Styling is onze expertise en dat delen we graag met onze klanten.

Niet enkel in onze winkel geven wij het beste van onszelf, ook in ons eigen naaiatelier gaan onze ervaren vakmensen elk gekozen kledingstuk op maat en naar wens van de klant aanpassen. Retoucheren is ons stokpaardje: elke klant verdient een perfect passende outfit.

En tot slot zorgen wij ervoor dat je niet alleen stijlvol maar ook volledig gekleed naar buiten gaat. Wij tonen je onze verschillende bijpassende accessoires: van oorringen, halskettingen en armbanden tot handtassen, schoenen of sjaaltjes. Wij maken jouw look helemaal compleet!

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

birgit

Birgit

Bij Birgit werd mode met de paplepel ingegeven. Ze is opgegroeid in de zaak en heeft die later van haar mama overgenomen. Ondertussen heeft ze al meer dan 30 jaar ervaring waardoor ze elke klant optimaal kan begeleiden. Door haar passie en kennis weet ze perfect welke kleur en stijl bij jouw persoonlijkheid past. In haar vrije tijd houdt ze van reizen en geniet ze van de simpele dingen in het leven.

Levensmotto: "Think out of the box"

irma

Irma

Wanneer er aanpassingen aan je outfit moeten gebeuren, kan Irma je in ons eigen atelier verder helpen. Met veel zorg en een nauwkeurig oog werkt ze elke retouche tot in de puntjes af.

Levensmotto: "Geniet van de schoonheid van elke dag en van de mensen rondom jou"

marleen_3

Marleen

Marleen heeft een onberispelijk oog voor detail. Door haar technische achtergrond weet ze welke jurk het best past en laat ze je schitteren in de perfecte outfit.

Levensmotto: "I want to be the one who makes you smile"

melissa_2

Melissa

Dynamisch, jong en gepassioneerd: zo kunnen we Melissa beschrijven. Ze heeft niet alleen oog voor mode en stijl maar geeft ook make-up advies om je styling tot in de puntjes af te werken. In haar vrije tijd speelt ze graag petanque en leest ze veel boeken.

Levensmotto: "Er zijn geen problemen, enkel oplossingen"

sally_2

Sally

Sally is van jongs af aan gepassioneerd door mode en de nieuwste trends! Ze begeleidt je steeds met veel enthousiasme en kan je van kop tot teen laten stralen in de perfecte outfit.

Levensmotto: "Trek iets positief aan, dat past altijd!"

sandra_2

Sandra

Sandra is de meester der combinaties. Met oog voor kleur en detail stelt ze enthousiast een outfit voor je samen om jaren van te genieten.

Levensmotto: "Ik geniet van mensen mooi te maken"

Yannic

Yannic

Yannic is een geboren optimist. Ze adviseert elke klant op ongedwongen en spontane wijze. Haar interesse voor mode en stijl zit er van jongs af in. Na slechts 1 jaar bij ons, liegen de enthousiaste klantenreacties er niet om: deze dame heeft haar late roeping gevonden!

Levensmotto: "Hou het simpel, eenvoud siert"

Gaby

Gaby


Nazima

Nazima

Moderna, dé speciaalzaak in feestkleding voor dames en jonge vrouwen

Schoonheid zit in ons allemaal. Elke vrouw verdient dan ook om dat volop uit te stralen. Je bent meer dan welkom om onze feestkleding voor dames en jonge vrouwen te komen ontdekken en passen in onze winkel. Wij helpen je met persoonlijk en professioneel advies om die perfecte feestoutfit en -look te creëren.

ONTDEK AL ONZE MERKEN

Scroll naar boven