Moderna_Fotoshoot-zelf__230906_001

Moderna, dé speciaalzaak in feestkleding voor dames

Al meer dan 65 jaar is Moderna een gevestigde waarde in Schepdaal en ver daarbuiten. We zijn gekend om onze toonaangevende topmerken van zowel bruidskleding en suite- en feestkleding, als onze exclusieve merken in het casual chic segment. Sinds het prille begin verwennen we elke dame met een persoonlijke aanpak en advies op maat.

Experience the difference

Birgit Schoonjans is het kloppende hart van Moderna. Ze nam het bedrijf over van haar moeder en ze kleedt ondertussen al meer dan 30 jaar elke dame piekfijn en tot in de kleinste details aan. Wie Birgit kent, weet dat ze een onuitputtelijke passie heeft voor (feest)kleding voor dames. Haar kennis geeft ze dan ook dagelijks door aan het volledige Moderna-team. Zowel de consulentes als de naaisters kennen de kneepjes van het vak en leren steeds bij over de laatste trends en ontwikkelingen in de modewereld.

Lees meer

Feestkleding voor dames voor elke gelegenheid

In onze boetiek ben jij het middelpunt van de belangstelling. Ons ervaren team staat jou bij tijdens jouw zoektocht naar de perfecte outfit. Ben je nog op zoek naar jouw eigen stijl? We adviseren je graag met professioneel stijl- en kleuradvies. Of je nu op zoek bent naar een casual chic outfit voor elke dag of naar suite- en feestkledij voor een speciale gelegenheid, je vindt een ruim assortiment topmerken in onze boetiek.

Laat je verwennen in onze boetiek

Het is de bedoeling dat je geniet van jouw afspraak en daarom doen we er alles aan om deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. We maken graag de nodige tijd voor je vrij zodat je op je eigen tempo jouw droomoutfit kan kiezen.

Je bent slechts een telefoontje of muisklik verwijderd van een sublieme ervaring. Je kan ons bereiken op het nummer 02 / 569 20 93 of via het contactformulier op onze website.

Maak kennis met ons team

Teresa

Teresa

Teresa ademt service en onthaal. Ze is vaak je eerste aanspreekpunt aan de telefoon.

Altijd goedgeluimd en ordelijk in haar administratie, kan er niets misgaan met je afspraak.

Ze spreekt vlot Nederlands, Frans, Engels en Italiaans.

Haar levensmotto: “A smile is the prettiest thing you can wear”.

Marleen

Marleen

Marleen heeft een onberispelijk oog voor detail. Door haar technische achtergrond weet ze welke jurk het best past en laat ze je schitteren in de perfecte outfit.

Levensmotto: "I want to be the one who makes you smile"

Foto-Gaby-nieuw-aangeleverd-op-22-11-2023

Gaby

Gaby weet als “Fashionista-avant-la-lettre” perfect de juiste feestkledij voor elk silhouet te vinden.

Als doorwinterde consulente voor bruidskledij laat ze de toekomstige bruid schitteren in haar droomkleed, met aangepaste accessoires.

Haar levensmotto: “Geluk komt op ieders pad, zolang je het maar wil zien!“

ModernaShoot_20230926_375-bewerkt

Melissa

Dynamisch, jong en gepassioneerd: zo kunnen we Melissa beschrijven. Ze heeft niet alleen oog voor mode en stijl maar geeft ook make-up advies om je styling tot in de puntjes af te werken. In haar vrije tijd speelt ze graag petanque en leest ze veel boeken.Levensmotto: "Er zijn geen problemen, enkel oplossingen"

 
Sandra

Sandra

Sandra is de meester der combinaties. Met oog voor kleur en detail stelt ze enthousiast een outfit voor je samen om jaren van te genieten.

Levensmotto: "Ik geniet van mensen mooi te maken"

ModernaShoot_20230926_355

Maria

Maria staat al jarenlang voor styling, zowel qua mode als qua interieur.

Klanten vinden op basis van haar stylingadvies de outfit die perfect bij hun persoonlijkheid past.

Levensmotto: “Haal elke dag alles uit het leven.”

Birgit

Birgit

Bij Birgit werd mode met de paplepel ingegeven. Ze is opgegroeid in de zaak en heeft die later van haar mama overgenomen. Ondertussen heeft ze al meer dan 30 jaar ervaring waardoor ze elke klant optimaal kan begeleiden. Door haar passie en kennis weet ze perfect welke kleur en stijl bij jouw persoonlijkheid past. In haar vrije tijd houdt ze van reizen en geniet ze van de simpele dingen in het leven.

Levensmotto: "Think out of the box"

ModernaShoot_20230926_284-bewerkt

Nazima

Nazima werkt je gekozen kleedje af met gouden vingers, gedreven door de passie voor haar werk.

Haar luistervaardigheid en eerlijkheid maakt dat elke aanpassing of elk nieuw ontwerp perfect zit voor elke klant.

Haar levensmotto: “Als je iets niet kan veranderen, verander dan je houding.”

Scroll naar boven