Valentijn Inspiratiedagen

Van woensdag 14 februari tot en met woensdag 21 februari 2024 ben je van harte welkom op onze Valentijn Inspiratiedagen. We vieren niet alleen de liefde, maar ook de komst van onze nieuwe suite- en feestcollecties in de winkel. 💙

Wordt 2024 het jaar van de liefde met jouw droomhuwelijk (en droomjurk) als kers op de taart? Dan kunnen ook je (schoon)mama, zus, oma, tante, nicht én bruidsmeisjes niet achterblijven. Zoeken zij nog een prachtige outfit om jouw mooiste dag in stijl te beleven? 

Of heb je binnenkort een lentefeest of een communie op de planning staan en ben je nog op zoek naar de perfecte outfit? Of wil je jezelf graag verwennen met nieuwe lente-ensembles?  

Moderna---nieuwsberichten-(30)
Moderna---nieuwsberichten-(29)

Onze exclusieve merken zoals Linea Raffaelli, Anne Belin, Pronovias, Rosa Clara, Marfil, Vera Wang en  Elisabetta Franchi hebben vast en zeker wat je zoekt.  
 
Ons professioneel team helpt je graag met advies op maat. Is er een aanpassing nodig om de outfit tot in de puntjes af te werken? Dan staan onze eigen naaisters klaar om te helpen. 
 
Wil je naar hartenlust komen passen? Een van onze fashionstylisten maakt graag de nodige tijd vrij. Aarzel niet om een afspraak te maken op het nummer 02/569 20 93 of via info@modernafashion.be. 
 
Tot snel!

Moderna---nieuwsberichten-(29)
Scroll naar boven