icon-65jaarervaring

65 jaar aan de top

In de intiemste bruidswinkel van België laten we sinds 1958 jouw dromen uitkomen. We hope you say yes to the perfect dress!

icon-eerlijk-advies2

Persoonlijk en eerlijk

Bij Moderna draait het om jou. Ons ervaren team luistert naar jouw wensen en gaat op zoek naar die ene bruidsjurk die perfect past bij jouw figuur en persoonlijkheid.

icon-eigen-naaiatellier2

Meesterlijk maatwerk

Van kant tot kraal, onze ervaren naaisters zorgen ervoor dat het plaatje klopt tot in de allerkleinste details. We gaan tot het uiterste om jou te laten stralen in jouw jurk.

icon-unieke-collecties2

Designer diversiteit

Voor elke bruid, voor elke stijl. Onze uitgebreide collectie bestaat uit meer dan 200 pasmodellen, van Pronovias en Rosa Clara tot Rembo Styling en Marylise.

ModernaShoot_20230926_41

Experience the difference

De zoektocht naar jouw droomjurk is een bijzondere gebeurtenis en daarom willen we dat je je bij Moderna meteen thuis voelt. Sinds 1958 garanderen we voor elke toekomstige bruid een persoonlijke aanpak én zijn we meesters in het creëren van een unieke ervaring. Tijdens jouw pasafspraak maken we de nodige tijd voor je vrij en gaan we op zoek naar de jurk die in alle opzichten perfect bij jou past. Onze professionele bruidsconsulentes en onze naaisters hebben oog voor de kleinste details en streven naar perfectie in elk steekje en elke plooi. We zijn pas tevreden als jij je 100% comfortabel voelt en dat ook uitstraalt.

Onze aanpak

Exclusieve topcollecties voor iedere bruid

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en ben je op zoek naar jouw perfecte trouwjurk? Licht dan het anker op weg naar jouw eerste haven: Moderna. Kan je niet wachten om onze bruidscollecties te bewonderen? En wil je alvast wat inspiratie opdoen voor je naar je pasafspraak komt? Ontdek dan onze collecties van topmerken.

Ontdek onze collecties

ModernaShoot_20230926_189
ModernaShoot_20230926_52

De intiemste bruidsboetiek

Maak je pasafspraak en kom naar hartenlust passen in onze bruidsboetiek. We begeleiden je in jouw zoektocht naar de ‘perfect match’.

Pasafspraak maken

Nieuwste collectie

Scroll naar boven