Dé bruidswinkel met de meest unieke bruidscollectie

Dress_open

In de intiemste bruidswinkel van België staan wij al meer dan 60 jaar elke aanstaande bruid op een persoonlijke en professionele manier bij. In onze unieke bruidscollectie met meer dan 200 pasmodellen van topmerken zoals Linea Raffaelli, Pronovias en Rembo Styling hebben wij voor elke bruid dé droomjurk in huis.

Bij Moderna laten we jou meteen thuis voelen. Ons ervaren team luistert naar jouw wensen en gaat samen met jou op zoek naar die ene bruidsjurk die perfect past bij jouw figuur en persoonlijkheid. Wij zijn enkel tevreden wanneer jij je 100% comfortabel voelt en dat ook zo uitstraalt. En daarvoor gaan wij graag heel ver… tot in de kleinste details!

Moderna-over
Vlinder

DE INTIEMSTE BRUIDSBOETIEK VAN BELGIË

Sinds 1958 wordt elke bride to be bij Moderna in Schepdaal verwend met de meest exclusieve en stijlvolle bruidsmode. In onze bruidswinkel verwennen we jou graag met meer dan 200 pasmodellen van buitengewone topmerken. Wij staan erop om van elk merk de nieuwste collectie in huis te halen.

ONZE BRUIDJES VERTELLEN...

"Graag wil ik jullie top team bedanken om één van de mooiste dagen uit mijn leven nog net iets mooier te maken door de perfecte trouwjurk. Bedankt voor de hulp, advies, geduld en jullie eerlijke mening! Kortom ik was zeer tevreden en kan aan iedereen Moderna aanbevelen. Nogmaals enorm bedankt!"

- Latoya Matthys

"Mijn oprechte dank dat jullie van mij een prachtige bruid hebben gemaakt , jullie zijn een geweldig topteam ❤"

- Heidi De Baerdemaeker

“Zeer gedienstige verkoopster (Birgit), zou de benen van onder haar lijf lopen tot je het artikel hebt die je wenst.”

- Jacqueline VC

Scroll naar boven