Isabelle-4

 Tevreden Moderna-bruiden aan het woord

Na jouw huwelijk kan je blijven nagenieten van de vele foto’s en video’s. Ook wij zijn benieuwd naar hoe jouw grote dag eruitzag! Deel je graag jouw ervaringen over Moderna? En laat je ons en toekomstige bruiden graag meegenieten van jouw prachtige foto’s? Deel dan gerust jouw mening én trouwfoto’s met ons.
Upload dan jouw foto’s via het formulier. Wie weet schitter je binnenkort op onze website en sociale media kanalen en inspireer je toekomstige bruiden met jouw magische droomjurk.

Trouwfoto's uploaden

 

Lees meer

Sinds 1958 zetten we ons met hart en ziel in om voor elke aanstaande bruid de perfecte droomjurk te vinden. We houden rekening met jouw lichaam, uitstraling en persoonlijkheid om eerlijk en professioneel advies te kunnen geven. In onze intieme en gezellige bruidswinkel sta jij centraal. Zit je jurk nog niet helemaal als gegoten? In ons eigen naaiatelier werken we de jurk tot in de kleinste details af. We gaan tot het uiterste om jou te laten stralen, experience the difference bij Moderna.

Ben je verloofd en ben je op zoek naar de perfecte trouwjurk? Vraag jouw pasafspraak aan en we zorgen ervoor dat de zoektocht naar jouw droomjurk een onvergetelijke ervaring wordt.

Blije bruidjes

Maxime bezorgde haar prachtige
trouwfoto's van in Zuid-Afrika, wauw!

Maxime

Lizel Coetzee

"Ik heb de hele dag ontzettend genoten van het dragen van mijn kleed van Modeca. Heel veel complimenten en verwondering heb ik gekregen. De simpele voorkant met de gedetailleerde achterkant waren de perfecte match voor mij! Jullie service was top, van het uitkiezen tot het passen. Heel erg bedankt! Ik geniet met de foto's nog heel lang na!"

Isabelle

Rj Fotografie

"Dikke merci om ervoor te zorgen dat ik kon straaaaaalen die dag! Top service, top kleed, wij hadden mij niet beter kunnen voorstellen! De blik van mijn man spreekt voor zich! Ook dikke dankjewel aan het team, van de dames in de winkel voor het advies tot de naaisters achter de schermen! Het was geen evidentie maar de jurk was precies op mijn lijf gemaakt, echt top!"

Evy

Stefan Matthijssens

“Bedankt voor de goede zorgen en de perfecte aflevering van mijn droomjurk.  De complimenten waren talrijk en ik voelde mij de hele dag zoals ze zeggen ‘a million bucks’!  Zeker toen mijn aanstaande ‘Oh my God’ riep toen hij mij te zien kreeg.”

Vicky

Kirsten Van der Haegen

"Nog eens bedankt voor de ontzettend mooie jurk!”

Jana

Sissy Segers Photography

"Bedankt voor de service! Ik heb erg genoten van het kleed!"

Tatjana

Birgen Meuleman

"Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het mee helpen zoeken naar mijn droomjurk en alle steun en het luisterend oor dat jullie hadden wanneer ons eerste geplande huwelijk in 2020 niet kon doorgaan wegens de corona-maatregelen. Mijn prachtige jurk moest nog even opgeborgen worden… Maar door jullie fantastische service, beleefde ik na 3 jaar wachten toch opnieuw het magische gevoel nog eens om opnieuw mijn jurk in de winkel te mogen komen passen, werd er gekeken of er nog kleine aanpassingen moesten gebeuren en mocht ik opnieuw een laatste pas beleven vlak voor onze trouwdag. Jullie zijn fantastisch! Bedankt voor alles!”

Emely

Jess Photography

"Ik wil jullie graag bedanken voor jullie fantastische ondersteuning bij het kiezen en aanpassen van mijn trouwkleed.
Vanaf het eerste moment maakten jullie er met jullie enthousiasme en warm onthaal een bijzonder leuke ervaring van. Bedankt, Melissa!
Met jullie expertise vonden jullie voor elk probleem wel een oplossing. Dankjewel voor al jullie extra werk (ook last minute) om mijn kleed helemaal perfect te laten aansluiten. Super bedankt Marleen en je team! Dankzij jullie mocht ik echt stralen op onze grote dag!"

Orélie

Lux Visual Storytellers

"Het was een prachtige dag, mede dankzij jullie hulp. Het was een prachtige jurk! Bedankt!"

Lyn

Vergauwe

"Hartelijk dank om me bij te staan in het vinden van mijn prachtige trouwjurk. Jullie zijn toppers met de nodige deskundigheid en ervaring. Moderna was mijn eerste, maar ook meteen mijn laatste bezoek, het was er namelijk bonk op. Ons Italiaans trouwfeest was een schot in de roos!"

Ellen

Giacomo Barbarossa

"Ik wil jullie nog eens bedanken voor de hulp bij het uitzoeken van mijn trouwkleed voor onze grote dag. Jullie luisterden goed naar wat ik zocht en bekeken ook wat er bij me zou passen. Jullie stelden me gerust bij het passen van verschillende jurken en eigenlijk voelde ik me in elke jurk die jullie me lieten passen goed. Ook toen ik die ene jurk vond, maar toch nog onzeker was over een klein detail, lieten jullie dit aanpassen. Niets was teveel gevraagd! Bedankt!"

Hannah

Hanne Reyners Fotografie

Scroll naar boven