Dé intiemste bruidsboetiek van België

Sinds 1958 wordt elke bride to be bij Moderna in Schepdaal verwend met de meest exclusieve en stijlvolle bruidsmode. In onze bruidswinkel verwennen we jou graag met meer dan 200 pasmodellen van buitengewone topmerken. Wij staan erop om van elk merk de nieuwste collectie in huis te halen.

Een trouwjurk in iedere stijl

Bij een droomhuwelijk hoort natuurlijk een droomjurk. Deze jurk moet de eigen persoonlijkheid en stijl van de bruid uitstralen. Wij bieden daarom een zeer uitgebreide maar unieke bruidscollectie aan. Hiervoor werken we met uiterst kwalitatieve en creatieve designermerken van Belgische, Nederlandse, Spaanse en Amerikaanse bodem.

Elke bruid staat bij ons centraal

Birgit Schoonjans en haar ervaren team verwelkomen elke bruid in de meest intieme en ontspannen sfeer. Wij adviseren jou op een eerlijke, respectvolle en persoonlijke manier. We vertrekken steeds vanuit jouw wensen. Heb je een voorkeur voor kort of lang? Werk je met een thema of een bepaald kleurenpalet?

Na deze eerste kennismaking kan het passen beginnen. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw lichaamsbouw en pasvorm. Wij gaan niet enkel samen met jou op zoek naar die ene droomjurk maar werken deze ook perfect op jouw maat af in ons eigen naaiatelier.

Perfectie gaat boven alles bij ons. Om jouw trouwjurk tot in de puntjes af te werken, raden we aan om minstens 8 maanden op voorhand langs te komen. Wij zorgen er met onze suitecollectie zelfs voor dat alle bruidsmeisjes bij elkaar passen en de bruid extra laten schitteren.

En om het plaatje volledig compleet te maken staan wij in voor een totale styling met stijlvolle accessoires. Van bijpassende lingerie en schoenen tot prachtige juwelen waaronder zelfs een tiara.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

birgit

Birgit

Bij Birgit werd mode met de paplepel ingegeven. Ze is opgegroeid in de zaak en heeft die later van haar mama overgenomen. Ondertussen heeft ze al meer dan 30 jaar ervaring waardoor ze elke klant optimaal kan begeleiden. Door haar passie en kennis weet ze perfect welke kleur en stijl bij jouw persoonlijkheid past. In haar vrije tijd houdt ze van reizen en geniet ze van de simpele dingen in het leven.

Levensmotto: "Think out of the box"

irma

Irma

Wanneer er aanpassingen aan je outfit moeten gebeuren, kan Irma je in ons eigen atelier verder helpen. Met veel zorg en een nauwkeurig oog werkt ze elke retouche tot in de puntjes af.

Levensmotto: "Geniet van de schoonheid van elke dag en van de mensen rondom jou"

marleen_3

Marleen

Marleen heeft een onberispelijk oog voor detail. Door haar technische achtergrond weet ze welke jurk het best past en laat ze je schitteren in de perfecte outfit.

Levensmotto: "I want to be the one who makes you smile"

melissa_2

Melissa

Dynamisch, jong en gepassioneerd: zo kunnen we Melissa beschrijven. Ze heeft niet alleen oog voor mode en stijl maar geeft ook make-up advies om je styling tot in de puntjes af te werken. In haar vrije tijd speelt ze graag petanque en leest ze veel boeken.

Levensmotto: "Er zijn geen problemen, enkel oplossingen"

sally_2

Sally

Sally is van jongs af aan gepassioneerd door mode en de nieuwste trends! Ze begeleidt je steeds met veel enthousiasme en kan je van kop tot teen laten stralen in de perfecte outfit.

Levensmotto: "Trek iets positief aan, dat past altijd!"

sandra_2

Sandra

Sandra is de meester der combinaties. Met oog voor kleur en detail stelt ze enthousiast een outfit voor je samen om jaren van te genieten.

Levensmotto: "Ik geniet van mensen mooi te maken"

Yannic

Yannic

Yannic is een geboren optimist. Ze adviseert elke klant op ongedwongen en spontane wijze. Haar interesse voor mode en stijl zit er van jongs af in. Na slechts 1 jaar bij ons, liegen de enthousiaste klantenreacties er niet om: deze dame heeft haar late roeping gevonden!

Levensmotto: "Hou het simpel, eenvoud siert"

Gaby

Gaby

Nazima

Nazima

Laat je in onze bruidswinkel verwennen

Heb jij jouw ja-woord gegeven en zou je graag eens in het stralend middelpunt van de belangstelling willen staan in de intiemste bruidswinkel van België? Vraag dan snel jouw persoonlijke pasafspraak aan. Onze bruidsconsulenten zorgen voor een onvergetelijke ervaring en gaan samen met jou op zoek naar jouw ultieme droomjurk!

VIND JOUW DROOMJURK

Scroll naar boven