Moderna_Fotoshoot-zelf__230906_001

De intiemste bruidswinkel van België

Moderna opende in 1958 haar deuren. Ruim 65 jaar later is onze bruidswinkel nog steeds een gevestigde waarde in Schepdaal en ver daarbuiten. Sinds het prille begin verwennen we elke ‘bride to be’ met een persoonlijke aanpak en de meest exclusieve, stijlvolle bruidsmode.

Oog voor jou en de kleinste details

Birgit Schoonjans is het kloppende hart van Moderna. Ze nam het bedrijf over van haar moeder en ze kleedt ondertussen al meer dan 30 jaar elke bruid piekfijn en tot in de kleinste details aan. Wie Birgit kent, weet dat ze een onuitputtelijke passie heeft voor bruids- en suitekleding. Haar kennis geeft ze dan ook dagelijks door aan het volledige Moderna-team. Zowel de bruidsconsulentes als de naaisters kennen de kneepjes van het vak en leren steeds bij over de laatste trends en ontwikkelingen in de bruidswereld.

Lees meer

Voor iedere bruid wat wils

Je hebt een ruime keuze uit meer dan 200 pasmodellen van toonaangevende topmerken zoals Vera Wang, Pronovias, Linea Raffaelli, Marylise, etc. We volgen alle trends op de voet en staan erop dat we van elk merk de nieuwste collectie in huis halen. Hou je van een moderne of eerder klassieke look? In onze bruidswinkel hebben we voor iedere bruid wat wils. Ook voor bruiden met een maatje meer is er een prachtig aanbod.

Jij staat centraal

In onze intieme bruidswinkel sta jij centraal. Tijdens jouw pasafspraak maken we de nodige tijd voor je vrij om samen op zoek te gaan naar jouw droomjurk. Ons ervaren team staat jou bij tijdens de volledige zoektocht. Ben je nog niet zeker welk type jurk bij jou past? We adviseren je graag!

Laat je verwennen in onze intieme bruidswinkel

Het is de bedoeling dat je geniet van jouw pasafspraak. We doen er alles aan om deze zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Benieuwd hoe een pasafspraak bij ons verloopt? Ontdek onze aanpak. Heb je nog vragen? Misschien vind je het antwoord in onze FAQ.

Je bent slechts een telefoontje of muisklik verwijderd van een sprookjesachtige ervaring. Je kan ons bereiken op het nummer 02 / 569 20 93 of via het contactformulier op onze website.

Maak kennis met ons team

Teresa

Teresa

Teresa ademt service en onthaal. Ze is vaak je eerste aanspreekpunt aan de telefoon.

Altijd goedgeluimd en ordelijk in haar administratie, kan er niets misgaan met je afspraak.

Ze spreekt vlot Nederlands, Frans, Engels en Italiaans.

Haar levensmotto: “A smile is the prettiest thing you can wear”.

Marleen

Marleen

Marleen heeft een onberispelijk oog voor detail. Door haar technische achtergrond weet ze welke jurk het best past en laat ze je schitteren in de perfecte outfit.

Levensmotto: "I want to be the one who makes you smile"

Foto-Gaby-nieuw-aangeleverd-op-22-11-2023

Gaby

Gaby weet als “Fashionista-avant-la-lettre” perfect de juiste feestkledij voor elk silhouet te vinden.

Als doorwinterde consulente voor bruidskledij laat ze de toekomstige bruid schitteren in haar droomkleed, met aangepaste accessoires.

Haar levensmotto: “Geluk komt op ieders pad, zolang je het maar wil zien!“

ModernaShoot_20230926_375-bewerkt

Melissa

Dynamisch, jong en gepassioneerd: zo kunnen we Melissa beschrijven. Ze heeft niet alleen oog voor mode en stijl maar geeft ook make-up advies om je styling tot in de puntjes af te werken. In haar vrije tijd speelt ze graag petanque en leest ze veel boeken.

Levensmotto: "Er zijn geen problemen, enkel oplossingen"

 
Sandra

Sandra

Sandra is de meester der combinaties. Met oog voor kleur en detail stelt ze enthousiast een outfit voor je samen om jaren van te genieten.

Levensmotto: "Ik geniet van mensen mooi te maken"

ModernaShoot_20230926_355

Maria

Maria staat al jarenlang voor styling, zowel qua mode als qua interieur.

Klanten vinden op basis van haar stylingadvies de outfit die perfect bij hun persoonlijkheid past.

Levensmotto: “Haal elke dag alles uit het leven.”

Birgit

Birgit

Bij Birgit werd mode met de paplepel ingegeven. Ze is opgegroeid in de zaak en heeft die later van haar mama overgenomen. Ondertussen heeft ze al meer dan 30 jaar ervaring waardoor ze elke klant optimaal kan begeleiden. Door haar passie en kennis weet ze perfect welke kleur en stijl bij jouw persoonlijkheid past. In haar vrije tijd houdt ze van reizen en geniet ze van de simpele dingen in het leven.

Levensmotto: "Think out of the box"

ModernaShoot_20230926_284-bewerkt

Nazima

Nazima werkt je gekozen kleedje af met gouden vingers, gedreven door de passie voor haar werk.

Haar luistervaardigheid en eerlijkheid maakt dat elke aanpassing of elk nieuw ontwerp perfect zit voor elke klant.

Haar levensmotto: “Als je iets niet kan veranderen, verander dan je houding.”

Scroll naar boven