ModernaShoot_20230926_140

1. Maak jouw pasafspraak

Sta je te popelen om de perfecte trouwjurk te vinden in onze bruidscollectie? Maak je pasafspraak telefonisch of via ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum vast te leggen.

Ben je pas verloofd en weet je niet goed hoeveel tijd er gaat over het vinden van de perfecte jurk? We raden aan om ongeveer 1 jaar op voorhand met je zoektocht te starten. Als je weet dat de besteltijden van jurken kunnen oplopen tot 8 à 10 maanden, dan ben je sowieso zeker dat jouw droomkleed tijdig klaar zal zijn.

Hou er rekening mee dat jouw pasafspraak zo’n anderhalf uur in beslag zal nemen. Zo hebben we voldoende tijd om heel wat prachtige trouwjurken door te passen en die ene magische jurk te vinden waarin jij kan stralen op jouw grote dag. Laat je je graag vergezellen door jouw getuige, familie of vrienden? Dat kan zeker. In onze intieme bruidswinkel geven we de voorkeur aan maximum 3 extra gasten om jouw pasafspraak vlot en aangenaam te laten verlopen.

2. Laat je inspireren

Weet je al in welke jurk je jezelf het ja-woord wil zien geven? Of twijfel je welk model jou mooi zou staan? Via onze collectie kan je alvast wat inspiratie opdoen. Ontdek onze merken en hun respectievelijke modellen en laat je verbeelding de vrije loop. Zo heb je tijdens je pasafspraak al een beter idee voor welke stijl jij wil gaan.

Om het mooiste resultaat te krijgen als je een jurk past, raden we aan om naadloze lingerie te dragen die bij jouw huidskleur past. Heb je een beha met afneembare schouderbandjes? Nog beter!

ModernaShoot_20230926_200
ModernaShoot_20230926_41

3. Geniet van jouw pasafspraak

Het is eindelijk zover! Onze bruidsconsulentes zorgen ervoor dat jouw pasafspraak een leuke en aangename ervaring is. In onze intiemste bruidsboetiek voel jij je thuis en kan je discreet en in alle rust jouw droomkleed passen. Onze bruidsconsulentes ontvangen jou met open armen. We kijken samen welke jurken jouw persoonlijkheid, figuur en bruidsthema perfect omarmen. Het is fijn om te kunnen rekenen op de mening van je gasten, maar onthoud dat vooral jij je goed moet voelen in jouw jurk, want jij bent de hoofdrolspeelster in jouw sprookje.

4. Eigen naaiatelier

Zit jouw lievelingsjurk nog niet helemaal als gegoten? Onze naaisters spelden de jurk volledig af op jouw maten. Met naald, draad en een vleugje magie voeren we eventuele retouches uit in ons eigen naaiatelier. Het vakmanschap en de passie van onze naaisters zie je terug in de afwerking van de jurken. Ze gaan voor niets minder dan perfectie en werken de jurk met finesse en tot in de kleinste details af.

Wil je graag een unieke jurk die op maat gemaakt is? Dankzij de jarenlange ervaring van onze naaisters kunnen we starten met een blanco blad om jouw droomjurk te ontwerpen.

ModernaShoot_20230926_17
ModernaShoot_20230926_112

5. Experience the difference

In onze intieme bruidsboetiek bloei je helemaal open en kan jij helemaal jezelf zijn.

Ons ervaren team luistert naar jou en gaat samen met jou op zoek naar die ene bruidsjurk die niet alleen jouw figuur flatteert, maar ook jouw persoonlijkheid. Heb je bepaalde wensen? Vertel ze aan onze bruidsconsulentes om jouw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Bij Moderna kiezen we voor een warme en persoonlijke aanpak. Dankzij onze persoonlijke flair willen we jouw ervaring uniek maken en naar een hoger niveau tillen.

6. Het totaalplaatje

Met de perfecte jurk als canvas, kunnen de accessoires als ‘finishing touch’ niet ontbreken. We zorgen er graag voor dat het totaalplaatje klopt en geven jou ook haarstijl- en maquillage-advies. Een fonkelend setje juwelen, een elegant haarstuk en prachtige bruidsschoenen? We vinden sowieso de perfecte accessoires om jou nog meer te laten stralen.

ModernaShoot_20230926_50
ModernaShoot_20230926_84

7. Kers op de taart

Enkele weken voor jouw grote dag zetten we laatste puntjes op de ‘i’. Tijdens een laatste afspraak passen we je trouwjurk door. Tijdens deze ‘generale repetitie’ kleden we je aan zoals je op jouw huwelijk voor het altaar zal verschijnen. Na jouw laatste pasafspraak voeren we nog de laatste retouches uit en nadien kan je jouw trouwjurk komen ophalen.

Experience the difference

Na je verloving begint jouw sprookjesachtig avontuur echt! Een romantische trouwlocatie, sprankelende ringen, een gastenlijst vol geliefden, … En jouw droomtrouwjurk natuurlijk! Laat je bijstaan door onze ervaren bruidsconsulentes en naaisters en maak van jouw zoektocht een aangename ervaring om nooit te vergeten. Maak jouw pasafspraak en ‘experience the difference’ bij Moderna.

Scroll naar boven