ModernaShoot_20230926_200

Vind jouw perfecte trouwkleed bij Moderna

Heeft jouw partner eindelijk de grote vraag gesteld? En hoor je de huwelijksklokken in de verte al luiden? Dan kan je stilaan beginnen dromen over het vinden van jouw perfecte trouwkleed. Dompel je onder in de bruidsmode van Moderna en laat je betoveren.

Heb je nog nood aan inspiratie? Of heb je een favoriete stijl? In onze collecties kan je alvast wat ideeën opdoen en verschillende stijlen ontdekken. Je krijgt zo een goed beeld van alle mogelijkheden die er zijn.

Toonaangevende topmerken

In onze bruidsboetiek hebben we meer dan 200 pasmodellen van allerlei topmerken, die jij naar hartenlust kan passen: Marylise, Pronovias, Rosa Clara, Alma Novia, Rembo Styling, Jarice, Linea Raffaelli, Randy Fenoli, Aire Barcelona, Modeca en Vera Wang. We helpen jou om het perfecte pasmodel te vinden waarin jij je 100% comfortabel voelt en waarin je zelfvertrouwen uitstraalt.

Ook curvy queens worden op hun wenken bediend. Bruiden met een maatje meer kunnen terecht in onze boetiek voor een zeer mooi aanbod, er is dus voor ieder bruidje wat wils.

Lees meer

Jij schittert

Tijdens jouw pasafspraak sta jij centraal. We nodigen je graag uit in onze winkel en reserveren de nodige tijd voor je, want de perfecte bruidsjurk vinden kan een hele uitdaging zijn. We luisteren naar jouw wensen en onze ervaren consulentes staan je met advies bij tijdens elke stap van jouw zoektocht. Ook onze naaisters zorgen ervoor dat jouw trouwjurk als gegoten zit én ze staan klaar met naald en draad om jouw jurk tot in de details af te werken. Jouw stralende glimlach in die droomjurk, daar doen we het voor!

Experience the difference

Wij gaan net dat stapje verder om jouw zoektocht zo aangenaam mogelijk te maken. Kan je niet wachten om jezelf in jouw droomtrouwkleed te zien stralen? Vraag dan snel je pasafspraak aan.

Heb je een vraag? Contacteer ons gerust voor vrijblijvend advies. We helpen je graag verder.

Scroll naar boven