ART21-27b-1590676035_max

Beleef de mooiste dag van je leven in een Jarice trouwjurk

Het Belgische Jarice heeft heel wat te bieden. Een Jarice trouwjurk, dat is pure elegantie, een knipoog naar romantiek en een vleugje eigentijdse charme en magie. Laat je betoveren door de klassevolle designs en straal in een van de prachtige trouwjurken.

Diverse collecties die jouw hart sneller laten kloppen

Dankzij de diverse collecties is er voor elke bruid een perfecte Jarice trouwjurk. De Glamour-collectie doet je dromen van een prinsessenbruiloft, terwijl de Elegance-collectie je laat verlangen naar romantiek en elegantie. Daarnaast is er ook een prachtige Curvy-collectie voor bruidjes met een maatje meer. Ongeacht jouw figuur of stijl, Jarice stelt nooit teleur.

Lees meer

Van Belgische bodem 

Het Belgische merk Jarice werd opgericht in 1947. Jarice heeft een rijke geschiedenis van exclusieve dameskleding. Toen in 2004 de derde generatie het bedrijf overnam, kwam de focus te liggen op trouw- en feestkleding. Volgens de familietraditie worden de trouwjurken met veel liefde, maatwerk en vakkennis gemaakt.

Maak je pasafspraak en schitter in een Jarice trouwjurk

We nodigen je graag uit in onze bruidsboetiek in Schepdaal om jouw droomjurk van Jarice te vinden. Tijdens jouw persoonlijke pasafspraak gaan we samen op zoek naar de ideale jurk voor jouw figuur. Om je zo goed mogelijk te helpen, maken we graag de nodige tijd voor je vrij. Neem snel contact op en laat je verrassen door deze prachtige collectie trouwjurken.

Scroll naar boven