placeholder

Dompel je onder in de wereld van Linea Raffaelli

Het Belgische Linea Raffaelli laat je versteld staan. Ben je op zoek naar een trouwjurk waarin je de beste versie van jezelf kan zijn? De moderne en innovatieve ontwerpen zullen je hart veroveren. Een Linea Raffaelli trouwjurk is comfortabel en heeft een pasvorm waarin je figuur volledig tot zijn recht zal komen. Om het totaalplaatje compleet te maken kan je ook kiezen voor bijpassende bruidsschoenen of een handtas.

Speels en trendy

Linea Raffaelli zegt de klassieke bruidslook vaarwel. Out with the old, in with the new! Elke jurk straalt ‘fun’ uit. De fijnste stoffen gecombineerd met een gedetailleerde afwerking zorgen ervoor dat elke jurk een kunstwerk is.

Lees meer

Een ode aan Belgische roots

Het Belgische familiebedrijf Linea Raffaelli werd opgericht in 1952. Al enkele decennia streven de ontwerpers ernaar om elke jurk uniek te maken. Ze gebruiken daarom enkel verfijnde Spaanse en Italiaanse stoffen. De jurken zijn vaak herkenbaar aan hun kanten details die voor een extra ‘finishing touch’ zorgen.

Pas een Linea Raffaelli trouwjurk tijdens jouw pasafspraak

Is een Linea Raffaelli trouwjurk het canvas waarop je je liefdessprookje wil schilderen? Ervaar de magie van de perfecte jurk in onze bruidsboetiek te Schepdaal. We ontvangen je met open armen en laten niets aan het toeval over. Experience the difference tijdens jouw persoonlijke pasafspraak.

Scroll naar boven