MRL_Rimrock1-1-22222

Ontdek de elegantie van Marylise trouwjurken

Het Belgische Marylise straalt elegantie en kwaliteit uit. De bruidsjurken herken je aan hun stijlvolle, zuivere snit met hedendaags design. Hou je van vrouwelijk en minimalistisch met subtiele details? Dan zijn de prachtige Marylise trouwjurken perfect voor jou.

Meesterwerk van details

De creatieve designers hebben oog voor detail én vooral voor jou. Als bruid sta jij in het middelpunt van de belangstelling. Typisch voor Marylise is de unieke belijning van elke jurk, wat de kwaliteitsvolle stoffen nog meer tot hun recht laat komen.

Lees meer

Marylise is een Belgisch familiebedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen van zeer kwalitatieve bruidsjurken. Marylise trouwjurken zijn een ode aan de vrouw en in elke collectie wordt de elegantie van de bruid prachtig geaccentueerd. Voor elke bruid is er wat wils, of jouw voorkeur nu uitgaat naar korte mouwen of lange mouwen, een speelse V-hals, een sensuele open rug of een stijlvolle gesloten rug. Je waant je sowieso als een prinses in een bruidsjurk van Marylise.

Zeg ‘ja’ tegen een Marylise trouwjurk en straal

Wil je wegdromen naar jouw grote dag in een Marylise trouwjurk? Sprankel van geluk en ‘say yes to the dress’ tijdens jouw persoonlijke pasafspraak. Maak hier je pasafspraak en laat je bijstaan door onze bruidsconsulentes in jouw zoektocht.

Scroll naar boven