Venice10222

Stap in een sprookje met een Modeca trouwjurk

Een prachtige jurk met een perfecte pasvorm voor jouw lichaam? Met een Modeca trouwjurk kan je de bal niet misslaan. Je kan kiezen uit verschillende pasvormen: jurken met een A-lijn, baljurken of een fit en flare jurk die perfect aansluit aan de bovenkant en onderaan uitloopt. Kies je voor een Modeca trouwjurk? Dan kies je voor een bruidsjurk die jouw figuur omarmt en mooi accentueert.

Prachtige details die doen wegdromen

Alle Modeca jurken hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal prachtige details. Ze zijn op een subtiele manier aanwezig en tillen de jurk naar een hoger niveau. Daarnaast zorgen de kwalitatieve materialen voor een stijlvolle uitstraling.

Lees meer

Klein beginnen, groot dromen

Het merk begon in 1946 als een winkeltje waar je kant, linten en knoopjes kon kopen. Meer dan een halve eeuw later is Modeca uitgegroeid tot een grote naam in de bruidsmodewereld en worden de jurken in bijna 50 verschillende landen verkocht. Modeca weet als geen ander dat dromen echt kunnen uitkomen.

Kom langs en ontdek onze Modeca trouwjurken

Wil je jezelf zien stralen in een van onze Modeca trouwjurken? Maak dan snel je pasafspraak en kom langs in onze boetiek. Jou gelukkig zien, dat is ons doel. Tijdens jouw persoonlijke pasafspraak staan onze bruidsconsulentes je graag bij met deskundig advies op maat.

Scroll naar boven