ModernaShoot_20230926_102

Puur vakmanschap in ons eigen naaiatelier

Moderna is sinds 1958 een gevestigde waarde in Schepdaal en ver daarbuiten. Sinds het prille begin zit puur vakmanschap ingeworteld in ons DNA. We vinden het belangrijk dat jouw trouwjurk als gegoten zit en jouw lichaam perfect accentueert. In ons eigen naaiatelier vertalen onze ervaren naaisters jouw dromen en wensen naar tastbare details.

Ontdek onze Moderna-magie

Dat jij 100% tevreden bent over jouw trouwjurk, is voor ons het allerbelangrijkste. Daarom zijn we voor jou een luisterend oor en klankbord. We zorgen ervoor dat jouw wensen ook effectief werkelijkheid worden. We vinden het belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt en gaan daarom op zoek naar de juiste match tussen jou en de naaister. Ons volledige team geeft elke dag het beste van zichzelf en streeft naar perfectie. Met finesse en veel zorg zorgen we ervoor dat je met een gerust hart jouw droomjurk mee naar huis kan nemen.

We geven jou maar al te graag een blik achter de schermen van ons naaiatelier.

ModernaShoot_20230926_17
ModernaShoot_20230926_42

Helemaal voor jou, op maat van jouw lichaam

We streven ernaar om één van de mooiste dagen uit jouw leven nog een beetje mooier te maken. En daarom laten we niets aan het toeval over. In ons naaiatelier werken onze naaisters jouw jurk volledig op maat van jouw lichaam af en hebben ze oog voor de kleinste details. Van kant steekje per steekje losmaken en terug opnaaien tot lengtes aanpassen en mouwen aan een kleed zetten, elke retouche is puur vakmanschap.

SOS-service

Wist je dat we ook een SOS-service hebben? Duiken er in de dagen voor je huwelijk of op de dag van je huwelijk toch problemen op? Dan staan we voor je klaar met onze last minute SOS-service om jouw mooiste dag niet in het gedrang te laten komen. We kennen enkel sprookjes met een happy ending.

ModernaShoot_20230926_29

Ontdek ons naaiatelier en onze bruidsboetiek

Heb je je oog laten vallen op een prachtige jurk, maar zit die nog niet helemaal als gegoten? Ons naaiatelier to the rescue! We werken de jurk tot in de puntjes af en gaan voor niets minder dan perfectie. Laat je verwonderen tijdens jouw persoonlijke pasafspraak bij Moderna.

Scroll naar boven