Voel je eigentijds en charmant in een Jarice trouwjurk

Je huwelijksdag is de mooiste dag van je leven. De designers van Jarice doen er dan ook alles aan om stijlvolle droomjurken te ontwerpen. Ze moeten een perfecte pasvorm hebben en aangenaam aanvoelen. Hun jarenlange ervaring en vooral familietraditie (derde generatie) garanderen je een bruidsjurk die warmte, gevoel en passie voor het leven uitstraalt. Een Jarice trouwjurk geeft je stijl, maakt je eigentijds en charmant.

Een bruidsjurk moet passen bij je persoonlijkheid en je lichaam. De collectie van Jarice is divers zodat elke bruid zichzelf kan herkennen in hun jurken. Een luchtige jurk of een klassieke look, Jarice heeft het allemaal. Ze zijn zich ervan bewust dat de bruid van vandaag mee is met haar tijd. Daarom houden ze de evoluties op de markt nauwkeurig in het oog en volgen ze de modetrends op de voet.

Familiebedrijf met een lange geschiedenis

Het merk Jarice is een Belgisch familiebedrijf dat werd opgericht in 1947. In 2004 neemt de derde generatie het bedrijf over en besluit ze een andere koers te varen door zich uitsluitend op exclusieve trouw- en feestkleding te concentreren. Die beslissing mondt al snel uit in een groot succes.

Voor elke bruid een jurk

De collectie van Jarice bestaat uit vier lijnen waarbinnen elk type bruid aan bod komt. De Pure-collectie kan je typeren als eenvoudige elegantie met oog voor verfijning. De Elegance-lijn is het antwoord op de vraag van romantische zielen en blinkt uit in de keuze van hoogwaardige stoffen. Wie ervan droomt om prinses voor een dag te zijn, vindt haar jurk ongetwijfeld terug in de Glamour-collectie. Tot slot is er de Deven-collectie. Typerend voor deze collectie zijn de zwierige stoffen zoals chiffon en de mooie details in fijn kant.

Ontdek de nieuwste collectie van Jarice

Maak een afspraak en pas een Jarice trouwjurk

Wil jij in een Jarice trouwjurk stralen op je bruiloft? Dan nodigen we je graag uit in onze winkel in Schepdaal. Om je zo goed mogelijk te helpen, maken we graag wat tijd voor je vrij. Neem snel contact met ons op en laat je verrassen door deze prachtige collectie trouwjurken.

ONTDEK AL ONZE MERKEN

Scroll naar boven