Lyra-2

Waan je in een sprookje met een betoverende Pronovias trouwjurk

Ben jij volledig klaar om het ja-woord te geven, maar ben je nog op zoek naar die ene perfecte trouwjurk die jou in het middelpunt van de belangstelling zet? Een Pronovias trouwjurk zal je niet teleurstellen. Voel de magie van luxueuze stoffen en borduurwerken, gecombineerd met prachtige designs.

Jouw moment, jouw stijl

Schitter als nooit tevoren in een Pronovias trouwjurk op jouw mooiste dag. Dankzij de uiteenlopende collecties kan je alle kanten uit. Match jouw jurk met de look en feel van jouw trouwdag. Wil je graag gaan voor dat tikkeltje extra? Dan is een haute couture jurk voor jou misschien wel de perfecte match.

Lees meer

Internationaal fenomeen

Sinds 1964 maakt het Spaanse merk Pronovias naam en faam in de internationale bruidswereld. Ze is uitgegroeid tot een toonaangevende speler dankzij haar moderne stijl en perfecte pasvormen. Naast schitterende trouwjurken ontwerpt Pronovias feestkleding om ook de entourage te laten stralen.

Laat je betoveren door een Pronovias trouwjurk

Voel de magie van een Pronovias trouwjurk tijdens jouw persoonlijke pasafspraak in onze bruidsboetiek. We nodigen je graag uit en maken tijd voor je vrij, zodat jij volledig ontspannen dé belangrijke beslissing kan nemen. Onze bruidsconsulentes en naaisters staan je met raad en d(r)aad bij tijdens jouw zoektocht. Zit je droomjurk nog niet helemaal als gegoten? Geen probleem! Onze naaisters werken de jurk perfect op maat van jouw figuur af.

Scroll naar boven