RMB_Nancy1-(1)

Iedere Rembo Styling jurk vertelt haar eigen verhaal

Hoe jouw Rembo Styling jurk er ook uitziet, ze is uniek in alle opzichten. Het Belgische merk is pionier van heel wat nieuwe trends in de bruidswereld. De ontwerpen zijn gedurfd, creatief, innovatief, jong en fris. Je vindt vast en zeker een jurk die je hartje zal kunnen bekoren.

Bohemien meets glamour

Rembo Styling staat bekend om haar unieke uitstraling. Laat je meevoeren naar een magische wereld waar vintage charme en hedendaags chic samenvloeien. De comfortabele en kwaliteitsvolle stoffen geven de jurken een elegante uitstraling en tillen ze naar een hoger niveau.

Lees meer

Uniek vakmanschap met liefde gemaakt

Het Belgische familiebedrijf Rembo Styling onderscheidt zich door haar unieke ontwerpen en echt vakmanschap. Met aandacht voor de kleinste details en de laatste modetrends worden de jurken ontworpen in België en gemaakt in Portugal door naaisters die een hart voor het vak hebben.

Een Rembo Styling trouwjurk passen in onze boetiek

Ben je op zoek naar die ene perfecte bohemien jurk? Wie weet vind je jouw droomjurk in ons aanbod van Rembo Styling. Je kan alvast wat inspiratie opdoen op onze website en ook in onze boetiek kan je heel wat verschillende jurken passen tot je jouw perfecte jurk hebt gevonden. Onze bruidsconsulentes staan je bij met professioneel advies op maat en begeleiden je naar jouw ‘once-in-a-lifetime’-jurk.

Scroll naar boven