amandine-VW2

Kies voor een fashion statement met een Vera Wang trouwjurk

Typisch voor Vera Wang zijn de klassieke vormen met een romantisch en gewaagd kantje. Dat is ook wat haar bruidscollecties zo geliefd maakt. Tijdloze elegantie met een vleugje rebellie. Ze combineert haar ontwerpen met accessoires zoals roze handschoenen, opvallende kroontjes en soms zelfs zwarte details. Deze details geven een extra dimensie aan de jurken. Iets wat opvalt, wordt onthouden! Je zult heel wat hoofden doen omdraaien in een Vera Wang trouwjurk en een onvergetelijke indruk nalaten.

Creatieve kunstwerken

In haar collecties gaat de ontwerpster voor niets minder dan echte kunstwerken. Een Vera Wang trouwjurk heeft net dat tikkeltje meer. De trouwjurken zijn een perfecte mix van creativiteit en klassieke schoonheid. Wil je je als een prinses voelen of als een model op de catwalk? Niets is té gek en wij houden ervan!

Lees meer

Klassiek met een gewaagd kantje

Sinds 1990 maakt Vera Wang naam in de bruidswereld. Al meer dan 30 jaar zorgt ze met haar collecties voor de perfecte jurken voor onbevreesde vrouwen die mode ademen. Je waant je in de wereld van haute couture met een Vera Wang trouwjurk.

Maak een afspraak en pas een Vera Wang trouwjurk

Kan je niet wachten om de trouwjurk van je dromen te passen? Aarzel dan niet om een pasafspraak te maken. We helpen je graag verder in onze sfeervolle en intieme winkel in Schepdaal. Samen laten we het totaalplaatje volledig kloppen.

Scroll naar boven